Autor Subiect: Primii pasi pe Metin2ForYou!  (Citit de 261 ori)

[SGA]Odiseu

 • Administrator
 • Jr. Member
 • *****
 • Mesaje postate: 59
  • Vezi Profilul
  • https://www.metin2foryou.ro/index.php?page=vote
Primii pasi pe Metin2ForYou!
« : Februarie 04, 2019, 09:31:48 p.m. »
- La level 1 cu experienta oprita (se opreste la inventar/panou general), mergi in map 2 si sparge metine.Aduna tot ce cade, mai ales cheile Dungeon level 30/40. Aceste dungeon-uri sunt mape de farmat din Warp Center, care este pe teleporter si sunt de la level 30 la 270. In mapa Dungeon 40 cad accesorii EXP care evolueaza pana la level 220 si care te vor ajuta sa cresti mult mai usor si sa rezisti la evenimentul ZUO. Poti lua mapele la rand/in mapa 60 cad primele up-uri pt evolutii/fragmente si laba ursului.Poti creste pana la level 90 in mapa 80 Dungeon. O sa ai si pergament verde si tot ce ai nevoie ca sa incepi sa cresti in mapele de crescut de pe teleporter. Fa misiunile si evolutiile armelor din 20 in 20 nivele si iti va fi mai usor.Alchimia se face la Fierarul normal, ducand minim 10 diamante. El le transforma in unele mai bune - pana la 10% maxim diferenta. Foarte important! Ca sa obtii pergament pentru mapa ce urmeaza, sparge mai intai metine. Adica: In map 90 - sparge metine pentru pergament map 100 / In map 100 - sparge metine pentru pergament map 120 etc.

Evenimentele de pe acest server sunt:
- Zilnic: Eveniment Tanaka in desert (D.Yongbi),ora 18.00 cate 5 min cu fiecare regat. Drop: cufere upgrade la 50 Tanaka omorati.
- Zilnic: Eveniment OX, ora 20:30 - doua runde.
- Sambata si duminica, incepand cu ora 10:30 - Eveniment ZUO. Acest eveniment se gaseste in Panoul de Evenimente si consta intr-o mapa plina doar de bossi si metine. DROP: Cupoane MD, lazi upgrade, Cupoane NA etc. (DROP intre nivelele 30-150)
- La sfarsit de saptama, dupa ora 21, mai aveti parte si de evenimentele PIRAT si HIDE.
PENTRU MAI MULTE DETALII, NE GASITI PE SERVER! ATENTIE LA BUG-URI!
- Nu folosi bug fara arma / Nu face PVP transformat, mai ales in map1 / Nu folosi bug ninja /arc/de pe cal sau mount(mai ales cand deranjezi playerii si acestia iti atrag atentia). Se ajunge ca sanctiune la banarea contului temporar sau definitv, in functie de gravitate.

La concursul ox,cand raman in joc sub 10 playeri o sa fiti anuntati SA TRECETI PE LINIA MIJLOC/ apoi  VA MUTATI DOAR O DATA [/b]CAND APAR CELE 10 SECUNDE.Multi nu inteleg ca TE MUTI DOAR O DATA nu mai devreme ,doar cand apar AVETI 10 SECUNDE CA SA RASPUNDETI.Acest lucru se cere pt ca sunt multi playeri care nu stiu intrebarea si se muta unul dupa altul si ne lungim cu oxul ore intregi si nu este corect fata de aceia care stiu raspunsul corect.


Va multumim! Echipa Metin2ForYou!
              [SGA]Odiseu
« Ultima Modificare: Iunie 09, 2019, 09:28:24 p.m. de [SGA]Odiseu »

[SGA]Odiseu

 • Administrator
 • Jr. Member
 • *****
 • Mesaje postate: 59
  • Vezi Profilul
  • https://www.metin2foryou.ro/index.php?page=vote
Re: Primii pasi pe Metin2ForYou!
« Răspuns #1 : Aprilie 11, 2019, 03:26:54 p.m. »
Foarte important !!!

     Orice schimb intre playeri, mai ales cel cu itm site, se face doar cu STAFF, asta in cazul in care doriti intermediere!
Daca nu doriti si intervin probleme (-DISPARITIA- itemelor), nu mai apelati la STAFF, deoarece nu raspundem de pierderi!
Nu mai dati contul altcuiva!!! In cazul problemelor, STAFF-ul nu raspunde de itemele voastre !
Nu mai asteptati ca [OwN]Secret sa va schimbe parolele - are destula treaba. Aici nu se sparg conturi/nu dispar iteme.


Va multumim! Echipa Metin2ForYou!
             [SGA]Odiseu

« Ultima Modificare: Aprilie 13, 2019, 04:27:46 p.m. de [VIP]Roska »